Betaal Informatie

Betaal mogelijkheden,

Nadat u een bestelling heeft geplaatst bij Optifish ontvangt u vrijwel meteen een orderbevestiging/factuur per mail, deze wordt gestuurd naar het door u op gegeven e-mail adres. In deze mail staat alles vermeld zoals uw afleveradres, betaalwijze en wat u besteld heeft. De bedragen die vermeldt staan zijn inclusief BTW en verzendkosten.

U kunt bij Optifish  op verschillende manieren betalen doormiddel van:

 

 

Voor uw veiligheid zijn bij Optifish alle banktransacties beveiligd en voorzien van een bankcertificaat.

1) Ideal: voor Nederland

Indien u beschikt over internet bankieren kunt u makkelijk online betalen via uw eigen bank. Op deze manier van betalen wordt er contact gelegd tussen uw en onze bank om er zorg voor te dragen dat uw betaling veilig en goed verloopt. Nadat een betaling gedaan is geeft uw bank aan of deze met succes is afgerond . Wij brengen wij geen extra kosten in rekening voor een IDEAL betaling.

2) Paypal: (wereldwijd)

Indien u beschikt over een PayPal rekening kunt u makkelijk online betalen via uw eigen bank. Op deze manier van betalen wordt er contact gelegd tussen uw en onze bank om er zorg voor te dragen dat uw betaling veilig en goed verloopt. Nadat een betaling gedaan is geeft uw bank aan of deze met succes is afgerond, mocht de betaling niet lukken of is er een storing dan wil ik u vriendelijk verzoeken om dit door te geven aan Optifish. Overigens brengen wij 3,6% in rekening voor een Paypal betaling.

3) Creditcard: (wereldwijd)

Indien u beschikt over een Visa of Master Card en over een Paypal account dan kunt u ook met een Creditcard betalen. Op deze manier van betalen wordt er contact gelegd tussen uw en onze bank om er zorg voor te dragen dat uw betaling veilig en goed verloopt. Nadat een betaling gedaan is geeft uw bank aan of deze met succes is afgerond. Overigens brengen wij geen extra kosten in rekening voor een Creditcard betaling.

4) Zelf overmaken

U kunt natuurlijk ook op de oude vertrouwde manier uw betaling doen via uw eigen telebankierpakket. U hieronder vindt alle informatie die u nodig heeft met betrekking tot een overboeking. Zorg er voor dat uw ordernummer duidelijk vermeldt staat.

Rekening nummer:        NL 65
RABO 0327961511
BIC / ZIP Code:             RABONL2U

5) Sofort Banking:

Betaal via sofort banking met uw eigen bank in een vertrouwde omgeving.

6) Bancontact:

Voornamelijk Belgische klanten kunnen veilig op deze manier betalen.

Customers outside the Netherlands can pay by bank transfer, Sofort Banking, Bancontact (België) and Paypal.
Account number  NL 65 RABO 0327961511  > BIC / ZIP Code: RABONL2U