logo pro tec fire bait v tails Salmo
Vele merken kunstaas
Binnen Nederland gratis verzenden vanaf 30 euro
Voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Eenvoudig en veilig online betalen

Z-Man ElaZtech Bait LockerZ

Z-Man ElaZtech Bait LockerZ

De extra grote Z-Man ElaZtech Bait LockerZ is gemaakt van duurzaam 600 denier waterdicht materiaal en biedt voldoende ruimte voor meer dan 50 zakjes ElaZtech® softbaits.
Doormiddel van verstelbare verdelers kan je de aassoorten scheiden en bewaar je de zakjes rechtop en veilig. De bovenste flappen met magnetische sluitingen voorkomen dat het deksel open waait en houdt het water buiten. Doorzichtige opbergvakken aan de binnenzijde met klittenbandsluiting bieden extra opslag voor loodkoppen, haken en kunstaas. Gaasvak aan de buitenkant voor grotere items zoals gereedschap en onderlijnspoelen. Een robuuste rubberen basis voorkomt dat hij wegglijdt. Je neemt de tas snel mee d.m.v. het nylon handvat en schouderband.
Afmeting: 47 x 21 x 17 cm

ElaZtech Bait LockerZ
13%
De extra grote Z-Man ElaZtech Bait LockerZ is gemaakt van duurzaam 600 denier waterdicht materiaal en biedt voldoende ruimte voor meer dan 50 zakjes ElaZtech® softbaits. Doormiddel van verstelbare verdelers kan je de aassoorten scheiden en bewaar je de zakjes rechtop en veilig. De bovenste flappen met magnetische sluitingen voorkomen dat het dekse ...
€79,95 €69,95
Voorraad: 3
Z-Man, ElaZtech, Bait, LockerZ, Opbergmateriaal