logo pro tec fire bait v tails Salmo
Vele merken kunstaas
Binnen Nederland gratis verzenden vanaf 30 euro
Voor 16.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Eenvoudig en veilig online betalen

Z-Man ElaZtech Bait BinderZ Doublewide

Z-Man ElaZtech Bait BinderZ Doublewide

De Z-Man ElaZtech Bait BinderZ Doublewide is speciaal gemaakt om de milieuvriendelijk ElaZtech softbaits te bewaren. Dit materiaal mag namelijk niet samen met andere softbaits bewaard worden en de fabrikant raadt aan om het aas het beste in de verpakking te laten. Zelfs met sommige tackleboxen kunnen er problemen optreden. Ze kunnen vervolgens in de Bait BinderZ worden vervoerd en overzichtelijk worden geordend. Omdat de Z-Man-verpakking geperforeerd is, kan deze eenvoudig in de Bait BinderZ bewaard worden.
De BaitbinderZ Double Wide kan tot 20 Z-Man-packs opslaan. Voor kleinmateriaal als jigkoppen, haken en andere kleine onderdelen zijn 8 transparante compartimenten in verschillende grootten aanwezig.

ElaZtech Bait BinderZ Doublewide
13%
De Z-Man ElaZtech Bait BinderZ Doublewide is speciaal gemaakt om de milieuvriendelijk ElaZtech softbaits te bewaren. Dit materiaal mag namelijk niet samen met andere softbaits bewaard worden en de fabrikant raadt aan om het aas het beste in de verpakking te laten. Zelfs met sommige tackleboxen kunnen er problemen optreden. Ze kunnen vervolgens in d ...
€39,99 €34,95
Voorraad: 2
Z-Man, ElaZtech, Bait, BinderZ, Doublewide, Opbergmateriaal